Happy birthday

En of het een happy birthday was….
40 !! Jawel, al zo oud. Maar dat is toch geweldig, neen ?

Weet je wat nog leuker was ? De avond van mijn verjaardag was ik omringd met de mensen die ik het liefste zie. Ons Frannie, mijn Anneke, Els & Didi, Lindaatje, my darling hamburger Katia en mijn hot tiger Hollander, ons kiekske. Jammer dat den Bompi er niet bij was, maar zeker wel in mijn gedachten! Eén voor één zijn het topmensen die mijn leven compleet maken. Van elk ieder kreeg ik super toffe kadootjes. Allemaal dingen die ik echt tof vind, ze kennen mij goed die sjarels.

Maar waarom lul ik zo over mijn 40ste verjaardag en al die kadootjes ?

Awel, één van die kadootjes is een ongelooflijk topkado. Een reis, jawel een reis !

En niet zomaar ééntje, neen neen een VERRE reis, en ik mag de bestemming kiezen.

Hoe moeilijk is dat zeg. Merci he Anneke 😉

Dus ik wist wat te doen. Uitzoeken naar welke landen ik graag zou willen gaan en dan beslissen. Op zich wist ik sowieso dat het zou gaan tussen Japen en de Westkust van de USA. Mijn eerste voorkeur ging direct naar Japan.  Het eten, de cultuur, de drukte van een miljoenenstad afgewisseld met de rustige natuur buiten de steden. Klinkt zalig,niet ? Dankzij onze vriend Poetin zal Japan voor een andere keer zijn, de klet. Omdat er niet meer over Rusland mag gevlogen worden moet er omgevlogen worden. Langere vluchten wil ook zeggen meer kerosineverbruik,en er is ook een dubbele bemanning nodig. De prijzen van de vluchten zijn de lucht ingeschoten.  Komt er nog bij dat Japan heel lang niet toegangkelijk was door de Corona maatregelen. Iedereen die een reis had geboekt tijdens de coronajaren werden allemaal omgeboekt naar dit jaar. Het zal dus geen Japan worden, jammer.

Maar, dat wil uiteraard niet zeggen dat de USA minderwaardig zou zijn, zeker niet. De Westkust stond zeker en vast op mijn ‘to-visit’ lijstje, dus ik ga met heel veel plezier opzoeken wat ik graag zou willen bezichtigen.

Het staat dus vast : we gaan naar de U-stated naits of America.

2 thoughts on “Happy birthday”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top