Boarding

Gisterenmiddag ontvingen we een mail van Delta Airlines met het verzoek om 4u op voorhand naar de luchthaven te komen. Ze verwachten lange wachttijden aan de security. Tantie,kan jij ook uw wekker een uurtje vroeger zetten aub?

In het midden van de nacht loopt de wekker af zodat we nog genoeg tijd hebben om te douchen. Nog even alles dubbelchecken of we alles mee hebben. We denken van wel als we de dikte van onze reiszakken zien.

Daar komt tantie al aangereden. Het moment is aangekomen om Fran nog eens goed vast te pakken en te zeggen dat ze het niet moet uithangen. Maar vooral om te zeggen dat DE mama haar graag ziet. En Ann ook wel.

Dank u wel tantie om ons naar de luchthaven te brengen ! Het zijn frisse mannen die van Delta, wij waren op tijd terwijl zij nog met een briefing bezig waren. Maar no stress, we zijn met vakantie.

Inchecken : check.

Security : check. Hoe vlot ging dat.

Douane : check.

Wachten aan de gate : check.

Het geplande vertrekuur is 11u05. We zullen nog even wachten.

Het geeft ons wel de tijd om meter en bompi, tantie en Didi en nonkel Jo te bedanken om tijdens onze vakantie op Fran te zorgen. Jullie zullen jullie werk hebben😀 sorry Fran 😀

2 thoughts on “Boarding”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top