Drive thru by foot

Na het landen in New York mochten we in een rij van de douane gaan aanschuiven. De geschatte wachttijd was slechts 60 minuten, wat in werkelijkheid 1,5 uur is geworden. Maar we werden door de minst enthousiaste douanier in de USA toegelaten. Yeah.

Je zou dan denken dat na al die wachttijd de bagage op de bagageband ligt. Helaas. Een of andere pipo had onze  bagage ergens in een hoekje weggezet. Maar wie zoekt die vindt.

Na het opnieuw inchecken van onze bagage mochten we nog een 30 tal minuten in de rij gaan voor de security. Daar werden we door grumpy dumpi ook doorgelaten.

Alsof we nog niet genoeg hebben moeten wachten vertelde de kapitein dat we door de slechte weersomstandigheden in de buurt van New York niet konden opstijgen. We hebben dus nog 1,5 uur op de tarmac gestaan.

Die wachttijden vergeet je snel als je de duizenden lichtjes van Los Angeles ziet branden tijdens het landen.

Door de latere aankomsttijd moest de creativiteit bovengehaald worden om nog iets te eten te vinden. Waarom niet te voet door een drive thru van een Burger King stappen. Met een beetje overredingskracht hebben we de Burger King man kunnen overhalen om een paar Whoppers te bakken. Hij bleef maar herhalen dat een drive thru voor auto’s is. Euh’euh, zien wij er stom uit of wat. Al giechelend werden de Whoppers opgegeten.

Het is ondertussen 00:00 in L.A., hoog tijd om te gaan slapen.

1 thought on “Drive thru by foot”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top