Bochten en beren

Na de lange rit van gisteren is het tijd voor een relaxmoment en tijd om onze benen te strekken.

In de omgeving van Mammoth Lakes zijn er een 7 tal meren om te ontspannen. Na de drukte van Las Vegas hoor je hier enkel de vogeltjes fluiten en zie je de vissen in het glasheldere water zwemmen.

Na de vissen gaan we voor de beren , want we gaan naar Yosemite National Park. En als er ergens beren zitten is het daar wel !

We moeten eerst door een 10000000 -tal bochten …. Wat is dees zeg… Zwitserland is er niks tegen. Na 3,5 uur draaien, keren stijgen, dalen komen we toe aan ” El Capitan ” een joekel van een rots , zo die waar den Tom Waes heeft aangehangen, de zot. Maar het is wel indrukwekkend, dat is zeker!

Ook de meren in het park zijn wonder-BEER-lijk, met helder water, burchten gebouwd door bevers en het geluid van een beekje, echt top .Uiteraad waren er ook watervallen, zo machtig ! De kracht waarmee het water naar beneden stroomt, is niet te schatten.

Met al dat geklots van water is het hoog tijd voor ons om een pit-stop te houden. Dus , hop naar het visitor center.

We waren er blijkbaar niet alleen, want er was een file van 45 minuten om nog maar tot ginder te geraken, niet te doen . We couldn’t BEAR   it anymore, en zijn dan maar gewoon doorgereden naar ons hotel, dat lag op een anderhalf uurtje van het park ….. Het hotel zag er BEIRE-goed uit, en vlakbij is er het Bass-Lake, de ideale manier om deze dag af te sluiten. Op een bankje, met de ondergaande zon op onze snoet wat genieten…. wat een BERENgoed idee van ons !

En voor alle duidelijkheid ; ondanks de 5000 borden met waarschuwingen voor overstekende beren hebben we er geen enkele gezien, de afzetters !

Behalve die éne voor het hotel, zo een sculptuur uit nen boomstam…..

Beter één beer voor het hotel dan 10 verstopt in den bos zeker????

2 thoughts on “Bochten en beren”

  1. Wat een waanzinnig graaaave foto’s toch !! Het gaat van mooi naar mooier naar..MOOIST !!! En heu…toch ni stiekem in Las Vegas getrouwd hé zonder dat al olle bruidsmaskes erbij zèn ??

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top