Sausolito

Na 2 leuke dagen in Monterey is het tijd om naar een andere bestemming te trekken.

Via highway 1 cruisen we naar San Francisco. Het eerste wat we doen is de wereldberoemde brug, de golden gate bridge, oversteken. In Sausolito een gezellig kustdorpje heb je een mooi uitzicht op de skyline van San Francisco.

Maanden geleden bij het zoeken naar een hotelkamer dachten we dat het wel fijn zou zijn om een hotel te hebben op Nob Hill, één van de hoogste punten van San Francisco. Het is toch tof om ‘s avonds de lichten van de stad te kunnen zien,toch ?!

We waren wel vergeten dat de stad op verschillende heuvels ligt en dat de straten steil tot heel steil kunnen zijn. Onze huurauto gaat over zijn toeren terwijl wij Flinstones gewijs hem proberen te helpen.

Met zweetdruppels op ons voorhoofd rijden we na een aantal steile straten de parking van het hotel op. Oef.

We hadden van thuis al besloten om in S.F. gebruik te maken van het openbaar vervoer. Bij het bekijken van de dagprijs voor een parkeerticket in het hotel tuimelen we bijna van onze berg af 72 dollar per dag!! Die zijn zot zeker?!

Hoog tijd dus om de wagen van onze berg te duwen en een abonnement te kopen voor het openbaar vervoer.

Benieuwd hoe dit gaat gaan ? Wij ook ….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top